Wat is hier te vinden , Joke?

Joke Wie?Zoals menig mens reeds kon raden, is mijn naam Joke.
Ik woon samen met mijn Koning in een zelf gebouwd huis in een doodlopende straat.
In dit huis, werden reeds één prinses en één prins verwekt.
In de tuin verwekten onze konijnen ook reeds enkele kinders.

Voor het brood op de plank geef ik les. Al mag ik dit niet zo oneerbiedig
uitdrukken.
Ik hou van mijn job! Iedere dag sta ik met passie voor de klas (euhm... ja.. laten we eerlijk zijn,  na bijvoorbeeld een ganse nacht lakens verversen als de kleinste ziek is, dan uiteraard iets minder).

Naast alles wat er bij het gezin en werk komt kijken, hou ik me vooral graag met mijn handen bezig. Iets knutselen, naaien, fotograferen,... Noem het op en ik heb het vast al eens als hobby uitgeprobeerd!
Dit is iets dat ik al van kindsbeen in me heb. Wanneer ik nu terug kijk in oude vriendenboekjes staat er steevast bij het zinnetje "Mijn hobby's zijn: " doodleuk in grote letters: VANALLES. ( in sommige boekjes ook wel eens met maar één L...).

Naaien doe ik in hoofdzaak vooral voor de prins en de prinses. Zij hebben nu eenmaal de juiste maten die overeen komen met de meeste patronen. Ik zelf beschik dan weer niet over zulk standaardfiguur.

Foto's maken doe ik eigenlijk ook vooral met de prins en de prinses in de hoofdrol... Een foto van mij is eerder een unieke zeldzaamheid. Vooral nadat de kilootjes van zwangerschap II er erg moeilijk af gaan.

Ik maak deze blog voor die enkeling die zich misschien zal herkennen in enkele dagdagelijkse dingen uit het gezinsleven en toch nog de tijd kan vinden om dit alles te lezen!

2 opmerkingen: